Nejmodernější přezouvací zařízení s vyvažovačkou kol

5.8.2019

Svěřte váš vůz do té nejlepší péče. Naše přezouvací zařízení s vyvažovačkou kol je totiž nejlepší a nejmodernější na světě a jsme jediný pneuservis v Královéhradeckém kraji, který ho vlastní.

Kvalitní přezutí bez poškození

Přezouvací zařízení přezouvá jakékoliv kolo v jakékoliv velikosti za stejný čas. Navíc se nepoužívá montpáka k sundání pneumatiky z disku, tudíž nedochází k poškození disku kola. S tímto zařízením zkrátíme čas přezutí na minimum, takže zákazníci nemusí čekat zbytečně dlouhou dobu.

Díky našemu přezouvacímu zařízení s autonomní funkcí uvolnění patky a demontáže pneumatiky budete mít přezuto o 25% rychleji.

Jak autonomní funkce funguje?

V podstatě jednoduše. Obsluha demontuje první kolo a přezuté ho umístí na hřídel vyvažovačky. Potom na montážní stroj umístí i druhé kolo a pustí autonomní funkci. Takže stroj uvolní patky a demontuje pneumatiku a obsluha mezitím vyvažuje první kolo. Na to namontuje novou pneumatiku na ráfek a kolo zase umístí na hřídel vyvažovačky.

A tak postupuje se zbývajícími koly. Celá akce trvá zhruba 13 minut.

Už žádná nevyváženost kol

Vyvažovací zařízení pak dokáže řešit problémy s dynamickou nevyvážeností a to tak, že přítlačný válec udělá diagnostiku usazení pneumatiky vůči disku a navrhne řešení jak je možné co nejlépe eliminovat problém s komfortem pro řidiče.

Díky našemu zařízení je vyvážení kol dokonalé.

Chci se objednat

5