Plnění automatické převodovky s proplachem

13.9.2022

I my v JF cars se snažíme jít s dobou a neustále vylepšovat svoje služby. Spokojenost zákazníků je pro nás totiž na prvním místě. I proto jsme nově zařadili do nabídky našich služeb plnění automatické převodovky s proplachem.

plnění automatické převodovky proplachem

Jako jediní v Hradci Králové nabízíme plnění automatické převodovky s proplachem

V našem okolí se nejedná zrovna o standardní službu. Dokonce jsme v Hradci Králové jediní, kteří plnění automatické převodovky s proplachem nabízí. Pokud máte o tuto službu zájem, není nic jednoduššího, než za námi přijet.

Potřebuji tuto službu

Výměna oleje v převodovce je nutností

Možná vás ani nenapadlo, že něco takového vaše auto potřebuje, ovšem olej u automatických převodovek je hodně přepalovaný, zatěžovaný je velmi se opotřebovává.

Kompletní servis plnění automatické převodovky s proplachem

Plnění nového oleje automatické převodovky provádíme také s kompletním proplachem - tedy vypuštěním celé nádržky a jejím vyčištění. Právě proplach hraje při údržbě velkou roli, protože se kompletně vypustí z celého systému starý olej, propláchne se čistým olejem a následně se napustí nový olej. Pouze v tomto případě je provedena kvalitní výměna oleje.

Svěřte se do rukou JF cars

Tak trochu nevýhodu je, že plnění oleje automatické převodovky s proplachem je celkem složité a většina autoservisů ho nedělá, protože je k tomu potřeba speciální vybavení. I proto si to nezvládnete udělat sami doma, ale musíte se svěřit do rukou odborníků.

3 důvody proč vyměnit olej v automatické převodovce

  1. zvýšení spolehlivosti a prodloužení životnosti
  2. řazení bude přesnější
  3. předejdete drahé opravě a problémům

Hlídejte si najeté kilometry

Právě opotřebovaný olej je nejčastější příčinou poruchy automatické převodovky. Z tohoto důvodu by se měl preventivně měnit přibližně každých 60 tisíc najetých kilometrů.

Chci do e-shopu

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

5