Prodej pneu Hradec Králové

19.11.2021

Je na čase obout váš vůz do nového? Ve východních Čechách nemusíte jezdit daleko. Prodej nejlevnějších pneu najdete přímo v Hradci Králové. Nabízíme pestrý výběr kvalitních pneumatik, takže si tu na své přijde každý motorista.

prodej pneu Hradec Králové

Prodej a servis pneu Hradec Králové

Výměna pneumatik je aktuálním tématem především v období nutnosti přezutí z letních pneu na zimní a na jaře zpět na letní. Zejména při přezouvání pneumatik na zimu je výhodné nechat si výměnu provést v pneuservisu. Budete tak mít jistotu, že vaše pneumatiky jsou ještě vhodné i do nepříznivých zimních podmínek. Dávejte si pozor, aby byl vzorek stále dostačující a pneumatiky nebyly příliš sjeté. Přílišným opotřebením dochází ke změně jízdních vlastností. V tomto případě se rozhodně nevyplatí šetřit. Vždyť jde v první řadě o bezpečnost vás i vašich blízkých. Hrozící pokuta je v tomto případě až na druhém místě. Chcete spojit koupi nových pneumatik rovnou s výměnou? V našem servisu najdete prodej i servis pneu na jednom místě!

Chci poradit

Profi prodej pneu v Hradci Králové i na e-shopu

Nevíte si rady s výběrem nových pneu? Svěřte se do rukou odborníků. Rádi s vámi projdeme vaše možnosti a pomůžeme vybrat to nejvhodnější obutí pro váš vůz za bezkonkurenční ceny. Nejste z Hradce Králové a okolí? Nevadí, nabízíme prodej pneu i na našem přehledném e-shopu, při kterém vám také můžeme poradit. Prvním krokem při koupi je rozhodnout se, v jaké cenové relaci se budete pohybovat. Investice do dražšího typu pneumatik se vám vrátí na nižší spotřebě vozu a výdrži pneumatik, pokud se o ně dobře staráte.

Výběr nových pneu

Základní dělení pneumatik je na letní, zimní a celoroční. Při výběru však hledíme i na další parametry, mezi něž patří zejména:

  • Správné rozměry
  • Přilnavost
  • Maximální rychlost
  • Nosnost
  • Tvrdost

S výběrem nových pneumatik nespěchejte. Hlavním cílem je mít takové pneumatiky, které vám zajistí bezpečnou, tichou a úspornou jízdu, kterou si budete moct vychutnat plnými doušky. Aby vám kvalitní pneumatiky vydržely několik sezón, je nutné věnovat jim potřebnou péči. Co to znamená?

  • Včas vyměnit dle ročního období
  • Zajistit si vhodné uskladnění
  • Navštěvovat pravidelně servis
  • Jezdit přiměřeným stylem

Prodej pneu a další služby Hradec Králové

J. F. Cars s.r.o. v Hradci Králové se nezabývá pouze prodejem pneu. Nabízí kompletní servis pro osobní i užitkové vozy. Naši kvalifikovaní pracovníci se rádi postarají i o vašeho plechového miláčka. Přijeďte se přesvědčit sami. Domluvit návštěvu si můžete telefonicky, e- mailem nebo pomocí jednoduchého rezervačního systému. Ušetříte tak svůj čas a my už předem budeme vědět, s jakými přáními k nám přijíždíte.

5