Profesionální měření kapacity autobaterií

29.1.2021

Nechte svůj vůz v rukou profesionálů a dopřejte mu tu nejlepší péči. V rámci našich služeb provádíme měření kapacity autobaterií. Díky tomu můžeme zakontrovat její kondici, a především předem odhalit případné problémy, které by vás jinak potkaly na cestách.

měření autobaterie

Zkontrolujeme kapacitu i technický stav autobaterie

Naši mechanici zkontrolují autobaterii jak zvnějšku, tak změří hodnoty i uvnitř baterie. Pravidelná péče o autobaterii určuje její kapacitu a především životnost.

Používáte systém start-stop? Jezdíte svátečně? Je autobaterie vystavena různým teplotám? Je potřeba baterii dolévat, nebo je bezúdržbová? Na autobaterii působí mnoho faktorů, které bez pravidelné kontroly a údržby mohou vyústit v nepříjemnou poruchu.
Prevence je důležitá nejen u zdraví, ale také v péči o váš vůz. Neváhejte nás kontaktovat, profesionálně váš vůz prohlédneme, abyste na svých cestách jezdili spolehlivě a bezpečně.

Proč nechat měření kapacity autobaterie na nás?

  • Měření kapacity akumulátorů je zdarma.
  • Změříme autobaterii bez toho, abychom ji museli odpojit (nastavení rádia i zabezpečení se nepřemaže).
  • Zkontrolujeme stav elektrod a odhalíme případnou sulfataci akumulátoru.
  • Otestujeme vodivost baterie, vnitřní odpor a startér.
  • Tester přeměří kapacitu baterie i napětí.

Chci se objednat

Špatné výsledky při měření akumulátoru? Máme rychlé řešení

Pokud během měření objeví mechanik nějaké závady, zkonzultuje s vámi možná řešení. Podle typu problému můžeme váš akumulátor nabít, nebo u nás můžete zakoupit novou autobaterii na míru vašemu vozu. Náš servis má na skladě širokou nabídku akumulátorů s různou kapacitou, proto vám můžeme nabídnou okamžitou pomoc. 

Pozor na sulfataci akumulátoru

Sulfatace akumulátoru, tedy zanesení elektrod krystaly síranu olovnatého, vzniká již po několika dnech, kdy je autobaterie špatně dobíjena či zcela vybita. Sulfatace má za následek snížení kapacity baterie, snížení vodivosti a nárůst vnitřního odporu.

Potřebuji novou autobaterii

Starý akumulátor od vás vykoupíme

Nechte starosti s likvidací nepotřebného akumulátoru na nás. Starou autobaterii od vás vykoupíme a zajistíme její recyklaci.

Máte otázky? Chcete poradit s péčí o autobaterii? Potřebujete změřit kapacitu akumulátoru? Neváhejte nás kontaktovat. Sídlíme v Hradci Králové.

5