Cena za přezutí pneumatik

20.10.2021

Už je to zase tady - období, kdy musíme přezout auto na zimní gumy, už je téměř na spadnutí. Pokud si na to netroufáte sami, je čas se objednat do našeho pneuservisu v Hradci Králové. Kromě toho, kdy si na vás uděláme čas, vás jistě bude zajímat také cena za přezutí pneumatik.

cena za přezutí pneumatik

Cena za přezutí pneumatik

Pokud svému autu nevyměníte zimní pneumatiky za letní, nikdo vás pokutovat nebude. I když samozřejmě je zimních pneumatik pro letní provoz škoda. Cena za přezutí pneumatik není zase tak vysoká, aby se vám vyplatilo jezdit celoročně na těch zimních.

Pro informaci:
Dle §40a zákona 361/2000 Sb. mají řidiči povinnost použít zimní pneumatiky v období od 1. listopadu do 31. března, a to v případě, že je na silnici souvislá vrstva sněhu, led nebo námraza.

Cena za přezutí pneumatik je včetně vyvážení kol a geometrie

Pokud se vám cena za přezutí pneumatik nelíbí, můžete si je přezout sami. Ovšem rozhodně doporučujeme minimálně jednou za rok navštívit náš pneuservis, kde vám zkontrolujeme také vyváženost kol a geometrii.

Více o našem přezouvacím zařízení

Pokud totiž nebudete mít kola vyvážena nebo budete mít v nepořádku geometrii, může to vašemu vozidlu narušit jízdní vlastnosti nebo ho vážně poškodit.

Cena za přezutí pneumatik od 600 Kč

Pokud svěříte svého plechového člena domácnosti do našich rukou, ušetříte si zdlouhavou práci. Za kompletní přezutí pneumatik včetně materiálu a vyvážení zaplatíte od 600 do 2100 kč v závislosti na průměru disku.

Chci vidět ceník

V JF cars také poskytujeme uskladnění celé sady pneumatik, a to včetně vyvážení a mytí kol.

Potřebujete se objednat na přezutí pneumatik?

U nás nemusíte nikam volat a doufat, že vás neodbydou. Na našich stránkách se můžete sami přímo zaregistrovat a hned víte, kdy k nám můžete přijet. Navíc díky našemu rezervačnímu systému máte jistotu, že nebudete muset čekat a budeme se vašemu vozidlu hned věnovat.

Chci rezervaci

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

5