Jsme jediný pneuservis v Hradci Králové s rezervačním systémem

22.10.2019

Na podzim a na jaře každý rok přichází období, kdy si v pneuservisech zákazníci podávají dveře a všichni pracovníci jsou vytíženi na úplné maximum. Ovšem v našem pneuservisu JF Cars jsme na vás dokonale připraveni díky rezervačnímu systému, který máme v Hradci Králové jako jediní.

rezervační systém

Online rezervační systém

Nechce se vám obvolávat pneuservisy a dlouze zjišťovat, který den a v kolik hodin můžete přijet, a do toho ještě přemýšlet, kdy se to vlastně hodí vám? U nás se nemusíte s nikým dohadovat, ale přihlásíte se pohodlně sami ze svého počítače nebo mobilního telefonu pomocí rezervačního systému.

Znáte přesný čas

Díky našemu rezervačnímu systému přesně víte, v kolik hodin a jakou dobu si máte vyčlenit na přezutí. Nemusíte tedy čekat, kdy na vás konečně přijde řada.

Výhody rezervačního systému:

  • při vstupu do online rezervačního systému ihned vidíte volné časy
  • vyberete si termín dle svých potřeb
  • nečekáte na přezutí, v daný čas budete odbaveni
  • po rezervaci vám přijde e-mailem potvrzení
  • den předem obdržíte sms s upozorněním

Rezervační systém

Dvě stání a půl hodiny na auto

Potřebujete přezutí? Neváhejte se objednat. Máme k dispozici dvě stání a pneumatiky přezouváme od 7 do 18 hodin. Na každé auto máme vyhrazenou půl hodinu, takže nám nevznikají žádné prostoje a jste odbaveni přesně na čas. Navíc máme k dispozici nejmodernější přezouvací zařízení s vyvažovačkou kol.

Více o přezouvacím zařízení

Máte dotazy?

Neváhejte nás kontaktovat, Pneuservis JF Cars v Hradci Králové je tu pro vás.

5